Swirls

Meer weten over swirls? Lees dan dit artikel waarin ik uitleg hoe swirls ontstaan, wat het zijn en hoe je er weer vanaf komt.

Wat zijn swirls en hoe ontstaan ze?

Swirls worden in het Nederlands ook wel waskrassen genoemd, deze krasjes ontstaan dus door het wassen van de auto. Maar de hoeveelheid swirls in de lak is afhankelijk van de meerdere factoren, namelijk: hoe wast degene zijn auto? Heeft de auto een harde of zachte lak? Hoe vaak wordt de auto gewassen?

De meeste swirls onstaan door de wastraat (deze noem ik ook wel krasstraat), zelfs de meest geavanceerde wasstraten zorgen nog voor veel waskrassen. Maar ook door de auto met de hand te wassen kunnen er swirls ontstaan, daarom is het belangrijk om de auto op de juiste manier te wassen, de beste manier om de auto te wassen vindt u op mijn Facebook pagina.

Swirls verwijderen

Waskrassen op een BMW X3

Hoe verwijder je swirls of waskrassen?

Swirls of waskrassen kunnen verwijdert worden door de auto te polijsten, vaak wordt de auto in 2 stappen gepolijst om zo beter af te kunnen bouwen. Een grof polijstmiddel laat namelijk een hele lichte waas achter, die vervolgens weer verwijdert wordt door een fijn polijstmiddel. Dieter Carcleaning maakt bij het polijsten gebruik van een DA polijstmachine, hierdoor bent u verzekert van een hologramvrij resultaat. Ook werkt deze machine veel veiliger, de kans op lak-beschadigingen is zeer klein.

De oplossing –> Dieter Carcleaning biedt de Full Detail 2-step aan, dit is doorgaans de meest geschikte behandeling, omdat de auto hierbij in 2 stappen wordt gepolijst. U kunt ook kiezen voor een 100% Correction Detail, dan staat de auto er mooier bij dan toen hij in de showroom stond! (ja dat kant echt).

Wilt u een advies op maat voor uw auto? Kom dan eens langs! Met behulp van een inspectielamp bekijken we samen de staat van uw auto en kan ik u een advies op maat geven. En het kost u uiteraard niets. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0318-650309.

Vond u dit interessant? Deel dan deze pagina of like mijn Facebook pagina voor meer handige informatie over auto detailing.

Reageren is niet mogelijk