Auto detailing

Misschien wel de belangrijkste vakterm van deze site, en de kern van mijn bedrijf. Auto Detailing. Het is een Engels woord, maar het betekent in het Nederlands auto poetsen. Er zijn echter veel verschillen tussen auto poetsen en auto detailen. Daar leest u zo meer over.

Wat is het verschil tussen auto detailing, auto poetsen en auto reinigen?

Als je het letterlijk vertaalt betekent het alle drie eigenlijk hetzelfde, er zijn echter wel degelijk grote verschillen. Auto detailing gaat namelijk veel verder dan het reguliere auto poetsen. Het woord zegt het ook al een beetje, er zit namelijk het woord ‘detail’ in, een detailer, ik dus, houdt zich ook bezig met de kleinste details aan uw auto. Hierdoor duren de meeste behandelingen meer dan 1 dag, om alles te corrigeren is gewoon veel tijd nodig. Het eindresultaat is dan ook veel strakker, bij het polijsten wordt er afgebouwd, zodat de lak meer gaat glanzen. Bent u erg zuinig op uw auto? Kies dan voor auto detailing!

Auto Detailing

Auto Detailing – 100% correctie

Auto reinigen betekent eigenlijk het schoonmaken van uw auto, ik doe ook aan auto reiniging, maar bij mij is het onderdeel van een complete detailbehandeling.

Waarom is auto detailing meestal duurder dan auto  poetsen?

Dit prijsverschil zit hem vooral in de benodigde tijd om uw auto te corrigeren, ik ga graag voor 100% resultaat en dat kost nu eenmaal tijd. Maar dan bent u ook verzekerd van een prachtig resultaat! Ook zijn de materialen die ik gebruik vaak duurder, goede materialen kosten ook meer geld. De polijstmiddelen die ik gebruik bijvoorbeeld, zijn siliconenvrij en verbergen dus geen defecten, zoals veel andere polijstmiddelen. Defecten moet je er uit polijsten, niet verbergen, met die visie werk ik aan uw auto. Resultaat gagarandeerd!

Waarom zou ik mijn auto laten detailen?

Er zijn heel veel redenen te bedenken, maar de belangrijkste is, zodat uw auto er weer stralend bij staat! Een auto die gedetailed is, is zoveel mooier dan een ander auto. Bovendien verhoogt het de waarde van uw auto en is de lak makkelijker te onderhouden.

Nieuwsgierig geworden? Wilt u uw auto laten detailen? Neem dan contact met mij op.

Reageren is niet mogelijk