Over mij

Mijn naam is Dieter van Giesbergen en ik ben eigenaar van Dieter Carcleaning. Het detailen van auto’s is al zo’n 5 jaar mijn hobby en in die 5 jaar heb ik de lat voor mezelf steeds hoger gelegd! Toen ik begon met het detailen van auto’s was ik nog maar 15 jaar. Als u uw auto echt goed wilt laten behandelen, komt u dan eens bij mij langs. Ik heb geen eigen werkplaats, maar ik kan wel op een overdekte locatie detailen (indien nodig), hierdoor kan ik de kosten laag houden. Auto detailing is nog steeds een hobby van mij, doordeweeks studeer ik op de HAN in Arnhem, maar in het weekend ben ik vaak auto’s aan het detailen.

Naast de detailing behandelingen bied ik ook een workshop auto detailing aan! Bij de workshop werken we samen aan een deel van de auto. Na de workshop bent u in staat om zelf de hele auto aan te pakken. Een ding is zeker welke behandeling u ook kiest, u krijgt altijd de hoge kwaliteit die mij onderscheidt van een autopoetscentrale.

Ik kan u ook advies geven voor het verdere onderhoud van uw auto. Dat doe ik dan ook graag! Het detailen van auto’s is mijn hobby, hoe beter het eindresultaat, hoe blijer ik word!

Heeft u een vraag? Kom gerust eens langs (bel even van te voren) of stuur een mailtje! Ik hoop u snel als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Dieter van Giesbergen

Neem voor meer informatie contact met mij op Contact

Reageren is niet mogelijk