Oldtimer laten poetsen / detailen

Wilt u uw oldtimer laten poetsen of detailen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres, als auto detailer ga ik voor het hoogst mogelijke resultaat, maar zonder het risico op lakbeschadigingen.

Uw oldtimer is bij mij in goede handen

De autolakken van 25 jaar geleden zijn heel anders dan de huidige moderne autolakken, het polijsten van oldtimers moet dan ook met grote voorzichtigheid gebeuren. Kies daarom voor Dieter Carcleaning, ik maak gebruik van een lakdiktemeter en ik maakt altijd meerdere testspots, dit wil zeggen dat ik begin met het fijnste polijstmiddel en de pad met de minste slijpgraad, zodra ik de goede combinatie gevonden heb wordt de gehele auto gepolijst. Veel bedrijven slaan deze (essentiële!) stap over en beginnen gelijk met een woolpad en grof polijstmiddel, pas daarmee op!

Herstellen van de lak van uw oldtimer

Omdat de lak vaak al vrij oud is, treed er oxidatie op, de lak wordt doffer en bovendien ontstaan er in al die jaren diverse swirls en lichte krasjes. Deze haal ik eruit door de auto te polijsten, echter kijk ik daarbij altijd naar de lakdikte, het kan dus zijn dat niet alles verwijderd kan worden, het is echter veel erger om erachter te komen dat je door de lak heen zit.

Tarieven en opties

Het is erg lastig om op afstand te zeggen wat het gaat kosten, elke oldtimer is immers anders, en de staat van de lak is niet van afstand te beoordelen. U kunt echter een mail sturen (met (detail)foto’s van uw auto) of langskomen, dan bekijk ik de auto met een inspectielamp en lakdiktemeter.

Kortom: wilt u uw oldtimer laten poetsen of detailen? Neem dan contact met mij op!

Reageren is niet mogelijk