Overige behandelingen

Bij Dieter Carcleaning zijn ook nog andere behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld het (diep) reinigen van bekleding. Ook zaken als het reinigen van de motorruimte zijn mogelijk.

 

Doffe koplampen herstellen 

Heeft uw auto last van doffe koplampen? Dan kan het zijn dat uw auto niet door de APK-keuring komt. Gelukkig hoeft u geen nieuwe lampen te kopen, wij polijsten de koplampen en beschermen ze daarna, zodat de doffe koplampen weer glashelder worden!

Kosten: €45.00 (voor 2 koplampen)

 

(Diep) reinigen van bekleding

Met behulp van een extractor worden uw stoelen weer schoongemaakt, zelfs diepe vlekken zijn vaak nog te verwijderen. Het reinigen van bekleding kan gecombineerd worden met alle andere behandelingen, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de bekleding te reinigen.  Dit geldt voor zowel stoffen als leren bekleding.

Kosten: €45.00 (alle stoelen)

 

Textiel/leer coating

Na het reinigen van de stoffen of leren bekleding kunt u ervoor kiezen om door ons een beschermlaag aan te bregen op de bekleding of leder. Hierdoor wordt de bekleding vuil- en water afstotend en krijgt u geen vlekken meer. Dit geldt voor zowel stoffen als leren bekleding.

Kosten: €10.00 per stoel of €45.00 voor 5 stoelen

 

Motorruimte reinigen

Deze behandeling wordt aanbevolen als u een auto wilt verkopen, maar het kan ook zijn dat u het mooi vindt om een schone motor te hebben. Te combineren met alle behandelingen. Motorruimte reinigen is op eigen risico!

Kosten: €25.00

 

Rokerslucht verwijderen

Als u een auto heeft gekocht waarin is gerookt of u wilt zo’n auto verkopen is het natuurlijk fijn als daar geen nare luchtjes in hangen. Dieter Carcleaning pakt dit effectief aan, zodat u niet meer merkt dat er gerookt is!

Kosten: €45.00

 

Glas coating aanbrengen

Een glas coating zorgt ervoor dat vuil en water snel van uw ruit aflopen, naast het feit dat het veiliger is, is het ook makkelijker te reinigen! Deze behandeling is te combineren met bijvoorbeeld een volledige poetsbeurt of lakverzegeling

Kosten:  €50.00 (alle ruiten)

 

Vliegroest verwijderen

Last van kleine roestpuntjes op de lak? Laat deze tijdig behandelen. Met behulp van een speciaal product dat op ijzerdeeltjes reageert wordt de vliegroest verwijdert.

Kosten: €45.00 (kleine auto), €60.00 (grote auto)

 

Teer verwijderen

Heeft u veel teer op de auto? Of is er iets misgegaan bij de wegwerkzaamheden? Dieter Carcleaning verwijdert teer effectief!

Kosten: €15.00 per uur + materiaal (teerverwijderaar)

 

 

Neem voor meer informatie contact met mij op Contact

Reageren is niet mogelijk