Behandelingen

Wash & Wax Detail


Wash & Wax Detail

Kies deze behandeling als uw auto geen swirls en krasjes bevat. Omdat er bij deze behandeling geen lakcorrectie plaatsvindt is deze behandeling bedoelt om de glans weer op te halen. Ook geschikt als herhalingsdetail na een detailbehandeling. Correctie glans: 40-60%.

Basis Detailing behandeling


Basis Detailing behandeling

Kies deze behandeling als uw auto weinig swirls en krasjes bevat en/of als uw auto een zachte lak heeft. Deze behandeling is uitstekend voor auto’s ouder dan een half jaar. Correctie van swirls: 60-90%. Correctie van krasjes: 40-70%. Correctie van glans: 90%.

Premium Detailing behandeling


Premium Detailing behandeling

Kies deze behandeling als uw auto diverse swirls en krasjes bevat. Deze behandeling is uitstekend voor auto’s ouder dan een half jaar. Correctie van swirls: 80-100%. Correctie van krasjes: 60-80%. Correctie van glans: 95%.

VIP Detailing behandeling


VIP Detailing behandeling

Kies deze behandeling als uw auto veel swirls en krasjes bevat en/of als uw auto een harde lak heeft (VAG-lakken). Deze behandeling is uitstekend voor auto’s ouder dan een half jaar. Correctie van swirls: 95-100%. Correctie van krasjes: 85-100%. Correctie van glans: 100%.

Nieuwe auto behandeling


Nieuwe auto behandeling

Kies deze behandeling als uw nieuwe auto er niet als een nieuwe auto bij staat, teer/spoorslag, hologrammen, lichte swirls en krasjes worden bij deze behandeling verwijdert. De auto wordt daarna beshermd met high-end wax of een coating.

Verkoop Detailing behandeling


Verkoop Detailing behandeling

Kies deze behandeling als u uw auto wilt verkopen. De auto wordt dan in 1 dag helemaal verkoop-klaar gemaakt, zowel het interieur als het exterieur! Correctie van swirls: 40-70%. Correctie van krasjes: 30-60%. Correctie van glans: 90%.

Doffe koplampen herstellen


Doffe koplampen herstellen

Kies deze behandeling als uw auto doffe of vergeelde koplampen heeft. De koplampen worden nat geschuurd in diverse gradaties, van grof naar fijn. Hierna worden ze gepolijst en beschermd. U heeft de keuze uit een Sealant of Gyeon Coating! Al voor €45.00 incl. BTW per set.

Interieurreiniging


Interieurreiniging

Kies deze behandeling als u alleen het interieur wilt laten detailen. Het hele interieur wordt aangepakt, inclusief de bekleding en de matten! De interieurreiniging kan nog worden uitgebreid i.c.m. een geurbehandeling.

Workshop Auto detailing


Workshop Auto detailing

Zelf alles leren over auto detailen? Dat kan! Tijdens de workshop leert u alles over auto detailing en leert u hoe u op een veilige manier de auto (machinaal) kunt polijsten. Na de workshop bent u in staat om zelf uw auto in showroomstaat te brengen.

Vliegroest verwijderen


Vliegroest verwijderen

Heeft u (veel) kleine roestpuntjes op de lak? Dan heeft u last van vliegroest. Dieter Carcleaning verwijdert de vliegroest door middel van IronX. Al vanaf €45.00 incl. BTW

Overige behandelingen


Overige behandelingen

Dieter Carcleaning biedt nog veel meer behandelingen aan, zoals het reinigen en conditioneren van lederen bekleding, het diepreinigen van stoelen (textiel, rokerslucht verwijderen en nog veel meer!

Reageren is niet mogelijk